Alla inlägg under december 2008

Av Johanna Davila - 9 december 2008 17:08


Jessica Szohr, Vanessa från Gossip Girl

Av Johanna Davila - 9 december 2008 16:46

Blev ganska deppigt inlägg igår kväll, men det är så jag känner varenda kväll ny för ruden vet inte varför. Blir inte bättre av att tänka på Twilight.. grät mig till sömns igår utan att ens förstå varför :/ Men nu är det bra i alla fall, hoppas det håller sig så.


Skrev Bok resensionen idag om I child called 'it'. Har en känsla av att den blev ganska bra, men var lite stressig och hungrig på slutet så slutet blev slarvigare. Efter sklolan på tisdagar har jag, Jasse och Sandra extra matte för att vi inte är så skillade i det, och idag jobbade jag väldigt bra faktisk är stolt över mig själv! Vi brukar alltid sitta och snacka annars. Kom hem för inte så länge sen. Nu ska jag snart kolla på lite tv och sen vila. PUSS!

Av Johanna Davila - 8 december 2008 22:46

läste nyss ut om jag kunde drömma, köpte den förra törsdagen.. helt jävla synd! Ville inte att den skulle ta slut än! Jag får inte börja läsa när jag hör din röst eller ljudet av ditt hjärta för de måste jag ha i Thailand. Okej.. skratta inte åt mig nu.. det blev tredje gången gilt för mig.. såg Twilight på bio igår igen! Med pappa denna gång, och sorligt nog var den till och med bättre en de två förra gångerna.. tänkte att om jag ser den igen kanske det stillar mina begär och mina känslor men I wish.. kommer ligga sömlös denna natt också. Komlicerat och sorligt.. väldigt frustrerande.


Imorgon är den skola som vanligt. Måste skriva en bok ressension under engelskan. Hoppas veckan går fort, har två prov. Näthandel på Torsdag och Turism på Fredag. Under fredag ska jag försöka hinna träffa Irma co., på lördag måste jag träffa pappa och på söndag blire tjejerna från klassen. Nästa söndag åker jag till Thailand, kanske är bra att jag får åka i väg ett tag. Bara med mamma, ta det lugnt och tänka. Kanske får lite bättre koll på mina känslor, tankar och funderingar då..


"Att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare."

Av Johanna Davila - 6 december 2008 15:08

Yey! köpte min ipod idag, mamma jag och mammas kille drot till globen för att köpa den. Håller på att ladda den för fullt! :D Det blev den lila, gissa hru jag valde den färgen haha? Den ligger här bredvid mig och laddar nu, Carro sa att musiken och de skull automatiskt "åka in" i ipoden när jag kopplar den till datan så vi får se hur det går.. Vill gärna ha den ikväll :D:D


Kanske ska berätta lite om igår, jag, Denize och Carro drog till en "firmafest" kan vi kalla den för.. Våran vän Mårten bjöd oss. Det var skoj men vi drog ganska tidigt. Denize drog hem och jag och carro drog vidare. Först ragga vi upp några killar i Hötorget, haha en av de började dansa runt mig mitt på hötorget.. Efter det drog vi till Skarpnäck och sen drog vi hem till mig för att käka fläskfile, klyftpotatis och tzatsiki! GOTT! Ikväll ska brudsen från klassen parta, blir härligt. Föresten mina böcker har kommit också, När jag hör din röst och ljudet av ditt hjärta! Nu ska jag läsa lite bloggar! PUSS!

Av Johanna Davila - 5 december 2008 17:52

gissa vad jag gjorde efter skolan.. jag och denize gick för att se Twilight på bio! Var tvungen att se den igen, det var första gången för denize och hon älskade den också. Twilight har blivit som en drog för mig nu, som min egen personliga heroinsort ;O Den var lika bra som förra gången, känns som om det var första gången jag såg den.. fast den här gången började jag gråta när Edward skulle skuga ut giftet.. Aja nu ska jag försöka att inte tjata om den! Måste bara säga att tack vare filmen kör jag på en lila ipod (a) Vet inte riktigt vad som händer senare, skulle dragit till en kompis i skarpnäck med denize och carro men får se hur det blir med det för han svara inte inte nu. Aja hörs nog senare.. PUSS!

Av Johanna Davila - 4 december 2008 19:55

kväll.. kom nyss hem. Idag har jag varit i skolan, vanligt. Efter skolan ville Philip att jag skulle komma till dem som en kompis. Jag och Denize åkte hem tillsammans. Sen kom Robin. Det var ganska stelt mellan mig och Philip först men sen gick vi inte till hans rum för att prata, efter ett bra tag började vi snacka. Vi snackade om vad som hände m.m Efter det satt vi alla fyra i köket och då kändes det mycket bättre. Vi skilldes åt som vänner. Sitter coh lyssna på min nya favorit låt, Eyes on fire. Ni kan lyssna på den lite längre ner, i förra inlägget. Snart ska jag käka och sen ska jag plugga. Imorgon ska jag till skolan, efter skolan måste jag till teknik magasinet, ska få en ipod nano yeah baby! Tvingar med mig Denize haha ;) Sen ska jag hem och fixa och senare kanske det blir party, vet ej. PUSS!


innan vi drog till skogås ;)


Ovido - Quiz & Flashcards