Alla inlägg under november 2008

Av Johanna Davila - 11 november 2008 07:56

no, you guys did it again!<3

Av Johanna Davila - 11 november 2008 07:50

Vaknade som vanligt klockan 20 i sju, var skit trött, käkade frukost, tvättade håret och har sminkat mig. Skulle precis börja föna håret för klockan var ganska mycket då jag kom på att vi har ju sovmorgon på tisdagar till tio fan!!!! Funderar på att försöka sova lite till men jóbbigt nu med fuktikt hår och nytt smink som kommer bli helt fuck up! Hatar verkligen när det blir så här fan! Aja kan väll bättra på sminket lite sen och håret får väll bli som  det blir för jag är skit trött, kan fan sova till kvart i nio nio nu, yey! PUSS!

Av Johanna Davila - 10 november 2008 20:37

Livet känns vääldigt bra igen haha.. min mens är slut också så ;) I helgen hände det inte så mycket förutom att jag festade lite med Denize och Carro i fredags. Först var vi hos  denize som var ensam hemma med sin brorsa och sen drog vi till Kalle i sköndal. Efter det drog vi till Denize igen och det var nice, vääldigt nice tro mig ;) I lördags var jag med Michelle, Irma och Sandra, vi åkte runt och chilla och det var skit skönt! Idag har jag varit i skolan, blivit mobbad för det som hände i helgen och så haha. Efter skolan kom Elin the lion hem till mig, har alltid roligt med henne! Imorgon ska jag hem till Denize för att kolla på Desperate housewives fast den riktiga anledningen är nog för Philips skull haha.. herregud vad är det med mig! Aja nu ska jag fortsätta kolla på färjan. PUSS!

Av Johanna Davila - 6 november 2008 16:33

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu....

- Har du pussat nummer 2? 
nej haha, men skulle inte banga ;)
- Vad har du för relation med nummer 20?
jävlig bra, går i min klass
- När ska du träffa nummer 30?
i skolan, efter skolan eller på någon fest. Vi är nära vänner
- Är nummer 18 söt?
ja riktigt söt brud!
- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
en idiot, men han är bättre en vad jag trodde
- Gillar du nummer 14?
usch aldrig!

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? 
nja.. aktiekurser? 
- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
inte så snart hoppas jag..
- Är du nära vän med nummer 23?
nej och skulle inte vilja bli det heller
- Har du gått på bio med nummer 4?
nej men kommer nog göra det någon gång
- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
haha nej lite för mycket attityd plus det är en tjej
- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
när vi ska träffas, hon är saknad!
- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
känner inte henne..
- Vad har du och nummer 24 för relation?
vi är nära, har känt varandra sen vi var små :)

 - Vad skulle du vilja göra med nummer 26? 
inget
- Vad är det bästa med nummer 8? 
han är bra på att kyssas och snygg kropp grr!

- Brukar du och nummer 16 träffas?
varje dag i skolan

Av Johanna Davila - 6 november 2008 16:22

Tja! kom nyss hem från skolan, ahr varit deppig hela dagen tack vare lingon veckan! Ska käka något och dricka något, sen ska jag jag plugga lite försäljning och service. I det här kapitlet i försäljning och service kommer det vara matte med och jag SUGER hårt på matte! Men jag gör mitt bästa, ska plugga lite spanska också. Mamma kommer hem 20.00 idag så måste ordna min middag själv. Ikväll ska jag kolla på MTV EMA också, fett nice! Ska nog be mamma köpa hem lite godis och läsk så jag kan mysa med det. Nej nu ska jag kolla på lite tv och sen plugga. PUSS!


jag har röstat som en galning så bäst att de vinner nu! :D



Av Johanna Davila - 5 november 2008 16:23

glömmer aldrig den 6/7.. <3


Av Johanna Davila - 3 november 2008 23:28

Hejhej.. livet suger. Hur mår ni? Under lovet har jag inte gjort mycket, varit med vänner och festat m.m Just nu känner jag att det inte finns så mycket äventyr, spontanitet eller något i mitt liv. Jag tycker att jag förstjänar en överraskning eller något. Lite tur liksom. Har precis registrerat mig till omröstningen av ths fan party, kommer seriöst bli lyckligast i världen om jag vinner en biljett, känner att jag förtjänar det också.. Jag ser inte mig själv som självisk men känner att jag borde få något nu. På onsdag har vi prov också.. kul. Om jag får vara ärlig tror jag att jag kommer få mens snart, blir alltid på det här humöret innan jag får det. Tack vare mina hormoner så brukar jag gråta mig själv till sömns innan jag får mens, är väldigt känslig då.. aja ska inte snacka mer om min mens haha^^ Nu måste jag sova om jag ska palla till skolan imorgon. PUSS!

Ovido - Quiz & Flashcards